Exciting news!

TUOTTEET TULIVAT! 

 

Saamme uusia kokoelmanippuja muutaman päivän sisällä ja niitä voi ennakkotilata jo nyt. Tulossa on kaksi esittelyerää yhdeltä toimittajistani. Tilasin ne vahvistuakseni kankaan laadusta ennen varsinaisia tilauksia. Yhdessä nipussa on viisi väreiltään yhteensopivaa kangasta samasta kokoelmasta. Toimittaja kuitenkin varoittaa että kangaserät voivat hieman poiketa heidän ennakkoon toimittamistaan kuvista. Siksi tässä ennakkotilauksessa maksu suoritettaisiin vasta erän saavuttua. Voisit saapumista odotellessa rauhassa muuttaa mieltäsi ja peruuttaa tilauksesi.

Ennakkotilauksessa valitse maksumenetelmäksi TILISIIRTO ja kun erä saapuu minulle lähetän siitä kuvan sinulle ja voit päättää haluatko pysyä tilauksessasi vai perua sen. Ennakkotilaamalla saat etusijan saada näitä kahta rajallista esittelyerää.

 • French Generalin Chafarcani-kokoelmaa. Chafarcani-kankaita tuotiin Ranskaan 1700-luvulla Turkista, silloisesta Ottomaanien valtakunnasta. Niissä oli tyypillisesti pieniä punaisia ja valkoisia kuvioita, jotka oli silloin painettu pellavaan ja joita käytettiin usein vaatteiden vuorikankaana.
 • Free Spritin kankaita, jotka on suunnitellut Zandra Rhodes.

Ja sitten muita uutisia:

 

Muistathan kertoa minulle ideoistasi ja toiveistasi valikoimamme suhteen, niin saan hankituksi tarpeittesi mukaisia tuotteita tarjolle! Olen tavoitettavissa sähköpostin lisäksi instagramissa, facebookissa ja whatsappissa. Jos vastaan jotain ihan hölmöä, älä ole huolissasi, se johtuu vain siitä että opettelen vasta suomea!

Terveisin Tilkkunen / Pinar

7015 comments

 • hydro chloroquine chloroquine phosphate generic name

  Hauhkencefefe
 • chloroquine quinine hydrochlor

  attaraOutfids
 • chloroquine phosphate tablet plaquenil for sle

  twilkenrili
 • hydroxychloroquine vs chloroquine hydro chloroquine

  CARENCEADDEGORM
 • hydroxychloroquine for sale aralen hcl

  halesmilila

Leave a comment