BlommaBom Lohko 2

Kirjoitin tämän blogikirjoituksen kauan sitten mutta hävitin sen jonnekin. Kirjoitanpa sen nyt uudestaan.

Kakkoslohkon malli kuvattiin Love Quilt Magazinen numerossa 87. Suosittelen ostamaan lehden, sen saa onneksi myös sähköisenä jälkikäteen joten vanhan numeron poisto kaupoista ei haittaa. Mallin suunnittelija Yasmeen antaa siinä hyödyllisiä ohjeita. Mielestäni se on lukemisen arvoinen etenkin jos olet kaltaiseni aloittelija käsiaplikoinnissa. 

Olin tosi innoissani kun aloitin tämän työn. Saatuani lehden ja siinä olevan mallin käärin hihat ja etenin lukematta. Tummansininen pinkein terälehdin on ensimmäinen lohkoni ja kuten huomannet en hoksannut leikata lehtien koveria osia. Myöhemmin aloin vasta tarkemmin lukemaan lehden ohjeita ja sain toiset pinkit terälehdet paremman muotoisiksi ohjeiden avulla.

 

Tässä lohkossa kokeilin käyttää huomaamattomampaa ompelulankaa. Rehellisesti sanottuna en tykkää sen kanssa työskentelystä, vaikka tuloksena syntyy ihan nättiä jälkeä. Käyttäisin miljoona kertaa mieluummin Aurifilin 50wt ompelulankaa tai ihan tavallisen painoluvun lankaa.

Käytin jälleen "freezer"-paperia.

Tässä välissä vaihdoin myös silitysrautani. Se on toinen juttu, mutta nyt minulla on parempi silitysrauta joka ei kuitenkaan sovi kovin hyvin tälle freezer-paperille.


  Jätä kommentti

  Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan

  Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


  You may also like

  Näytä kaikki
  Example blog post
  Example blog post
  Example blog post