Usein kysyttyä

Jos et löydä vastausta täältä, otathan meihin yhteyttä niin selvitetään asia yhdessä.

Tilaus

Miksi en saanut tilausvahvistusta?

Jos et saanut tilausvahvistusta voi olla että jossakin on tapahtunut virhe. Tarkista myös roskapostikansiosi sekä sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoitus. Jos tilausvahvistusta ei löydy, otathan yhteyttä meihin niin selvitämme asian.

Osa tilauksestani puuttuu?

Ota yhteyttä meihin niin korjaamme virheemme!

Tarvitsen apua ohjeen kanssa!

Autamme mielellämme ja parhaiten pystymme siihen omien ohjeidemme osalta.

Voinko yhdistää kaksi tekemääni tilausta?

Niin kauan kuin aiempaa tilaustasi ei ole käsitelty, voit tehdä toisen tilauksen ja valita siihen toimitustavaksi noudon. Yhdistämme tilauksesi etkä näin joudu maksamaan ylimääräistä toimituskulua.

Onko lankaa mahdollista tilata tietyssä värierässä?

Lisää toivomasi värin, värierän, tai erän numero tilauksen kommenttikenttään jotta voimme tarkistaa sen saatavuuden. Teemme parhaamme löytääksemme sinulle saman kerän samasta värierästä. Emme kuitenkaan voi taata sen saatavuutta suuren vaihtuvuuden vuoksi.

Onko tilaukseni lähetetty?

Lähetämme toimitusvahvistuksen kun tilauksesi on lähtenyt toimipisteeltämme.

Voinko tehdä tukkutilauksen?

Emme tavallisesti tarjoa tukkumyyntiä. Voit kuitenkin ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse asian tiimoilta.

Tarjoatteko määräalennusta tai hintatakuuta?

Valitettavasti emme. Tuotteidemme hinnat muodostuvat useasta eri tekijästä - valmistajan kuluista, toimitusajoista ja palvelusta. Meillä on aina paljon houkuttelevia tarjouksia, pysyt ajan tasalla pitämällä silmällä uutiskirjettämme ja Facebook- ja Instagram-sivujamme.

Voinko tehdä tilauksen puhelimitse tai sähköpostitse?

Otamme tilauksia pääasiassa vastaan verkkokauppamme kautta, mutta erikoistapauksissa voimme ottaa tilauksia vastaan myös puhelimitse, WhatsAppilla, tekstiviestein ja sähköpostein. Jos et löydä jotakin etsimääsi tuotetta verkkokaupastamme, olethan yhteydessä!

Voinko tehdä tilauksen yritysasiakkaana?

Tällä hetkellä emme valitettavasti tarjoa yritysmyyntiä.

Maksut

Onko tilaukseni mennyt läpi?

Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti kun tilauksesi on hyväksytty. Jos et saanut tilausvahvistusta, tarkista roskapostikansiosi ja muut suodatetut kansiot.

Jos et vastaanottanut tilausvahvistusta ota meihin yhteyttä ja selvitämme tilanteen.

Tilaukseni ei mennyt läpi, miksi maksukortilleni on kuitenkin tehty katevaraus? 

Harvoissa tapauksissa maksukortille on saatettu tehdä katevaraus, vaikka tilaushetkellä on tapahtunut tekninen virhe. Katevaraus poistuu tililtäsi 1-5 pankkipäivän kuluessa.

Mistä voin löytää alennuskoodin?

Tilaamalla uutiskirjeen, seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa saat ensimmäisten joukossa tiedon alennuksista ja muista mahtavista tarjouksista.

Toimitus

Kuinka kauan toimitus kestää?

Tavallisesti toimitusaikamme on 4-6 arkipäivää. Kiireisinä aikoina ja alennusmyyntien aikana tilauksen toimitusaika voi olla tavallista pidempi. Saat toimitusvahvistuksen sähköpostiisi kun tilauksesi lähtee toimipisteestämme.

Joskus lomailemme, mutta pidämme verkkokauppamme auki (useimmiten alennetuin hinnoin). Tällöin toimitukset alkavat lomamme päätyttyä. Tiedotamme loma-ajoistamme verkkosivuillamme ja uutiskirjeissämme.

Missä tilaukseni on?

Voit seurata pakettisi tilannetta netissä tilauksesi seurantatunnuksen avulla, jonka näet toimitusvahvistuksesta jonka saat sähköpostitse, kun pakettisi on lähtenyt toimipisteestämme. Jos pakettisi ei ole liikkunut useaan päivään, ota yhteyttä niin selvitämme asian.

Palautus & hyvitys

Milloin tuotteen saa vielä palauttaa?

Tuotteen voi palauttaa kahden viikon kuluessa. Palautusoikeus koskee tuotteita jotka ovat ehjissä pakkauksissaan, alkuperäiskuntoisia, myyntikelpoisia ja hajuttomia.

Kuinka kauan palautukseni käsittelyssä menee?

Palautamme maksusuorituksen heti kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Tavallisesti tässä kestää noin seitsemän työpäivää. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi.

Mitä tuotteita palautusoikeus koskee?

Palautusoikeus koskee tuotteita jotka ovat ehjissä pakkauksissaan, alkuperäiskuntoisia, myyntikelpoisia ja hajuttomia.

Maksaako tuotteiden palauttaminen?

Palauttaessa tuotteita maksat postituskustannukset itse. Jos olemme lähettäneet sinulle viallisen tai väärän tuotteen, me maksamme postituksen.

Kuinka teen palautuksen?

Lähetä palautettavat tuotteet alla olevaan osoitteeseen. Hyvitämme palauttamiesi tuotteiden hinnan, kun palautus on saapunut meille ja olemme käsitelleet sen.

Mikä on palautusosoitteenne?

Palautusosoitteemme on yhteystietosivullamme oleva postiosoite.