Joulun mukimattovaihto

Joissakin yrityksissä, joissa työskentelin aiemmin, oli eräs hauska tapa muodostaa ystävyyssuhteita. Kaikkien nimet kirjoitettiin paperilapuille jotka laitettiin kulhoon, ja sitten kukin poimi paperipalan kulhosta. Kukin meistä antoi sitten uudenvuoden lahjan sille henkilölle.


Kokeiltaisiinko lähettää pieni tilkkutyömukimatto toisillemme joululahjaksi? Malli ja kankaat olisivat kunkin valittavissa. Voisimme näin ilostuttaa toisiamme itsesuunnittelemillamme ja valitsemamme kokoisilla mukimatoilla, jotka tekisimme vaikkapa kangasjäämäpaloista, yllätyslahjaksi toisillemme. Voisimme valita Elfsterin avulla kuka lähettää kenellekin.


  • Mikä on mukimatto? Minitilkkutyö, joka on hauska tehdä ja joka enimmäkseen vain näyttää kauniilta pöydällä mutta myös imee valitsemamme juoman tipat ja mukista valuvat tiivistyneet vesitipat.
  • Kuinka suuri on mukimatto? Niin iso kuin haluat sen olevan, yleensä tavallisen lasinalustan ja alustamaton koon väliltä eli jotakuinkin väliltä 10x15cm - 15x25cm.
  • Kuinka voin tehdä mukimaton? Ihan samalla tavalla kuin minkä tahansa pienen tilkkutyön!
  • Miltä mukimatot yleensä näyttävät? Monia esimerkkejä löytyy Pinterestistä.

Kuinka osallistua ja mitä tehdä:


  1. Klikkaa TÄSTÄ, jätä posti- ja sähköpostiosoitteesi osallistuaksesi vaihtoon viimeistään 25. marraskuuta.
  2. Arvonta on 30. marraskuuta, jolloin Elfster-järjestelmä valitsee, ketkä lähettävät kenelle. Saat tällöin Elfsteriltä sähköpostiviestin, jossa kerrotaan kenelle tekisit mukimaton ja mihin osoitteeseen lähettäisit sen.
  3. Luo mukimatto ja lähetä se saateviestillä mukimattosi onnelliselle vastaanottajalle.

Muutama pieni muistutus:

* On hyvä huomioida että liittymällä vaihtoon nimesi ja osoitteesi paljastetaan sinulle mahdollisesti tuntemattomalle henkilölle - osallistujalle, jonka Elfster on valinnut luomaan ja lähettämään sinulle mukimaton. On myös hyvä lukea Eflsterin tietosuojalausunto.

* Aloita mukimaton valmistelu jo liittyessäsi vaihtoon, jotta olet valmis lähettämään sen, kun sen onnellinen vastaanottaja paljastetaan sinulle.

* Suosittelemme, ettet ruksita RSVP:tä RSVP-kentässä, kun rekisteröidyt Elfsteriin, jotta vältyt järjestelmän turhilta viesteiltä.


Toivomme vuoden 2021 tuovan rauhaa, terveyttä ja onnea meille kaikille!


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like

Näytä kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post