Aurifil ompelulankojen suositeltu käyttökohjeet

 

Millaista puuvillaa Aurifil käyttää?

Aurifil on 100 % egyptiläistä puuvillaa, joka on kasvatettu Egyptin MAKO-alueella Niilin varrella. Puuvillan laatua tarkasteltaessa voidaan tehdä vertailua viiniin, eri maantieteelliset alueet tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia raaka-aineelle. Aurifil-lanka on pitkä niitti, joka viittaa kuitujen pituuteen raakapuuvillassa Boll, kuidun pituus määrää puuvillan laadun.


Onko Aurifil-lanka luonnonmukaista?

Vaikka Aurifil-langat eivät ole orgaanisia, ne ovat Öko-Tex-sertifioituja. Öko-Tex-sertifiointi liittyy tuotteen käsittelyyn, mukaan lukien käytetyt värit ja viimeistelyaineet. Se tarkoittaa, että langat ovat sertifioituja haitallisia kemikaaleja sisältämättömiä ja täysin turvallisia ihmisille. Tai… tilkkutäkkien sanoin, sinä ja läheisesi voitte kietoutua huoletta näihin rakkaudella ommeltuihin peitteisiin!


Onko Aurifil-lanka vahattu vai pinnoitettu?

Aurifil-lankaa ei vahata, vaan se kuljetetaan läpinäkyvän parafiiniöljyn läpi kelausprosessin aikana. Tämä käsittely auttaa lopulta langan liukumaan koneen läpi. Se ei jätä minkäänlaista jäännöstä, vaan se vain lisää toiminnallisuutta varmistaakseen loppukäyttäjän mahdollisimman helpon käytön.


Miten mittaat puuvillan painon?

Aurifilin langan paino määräytyy numerolla Englannin tai Ne. Ne on lineaarisen tiheyden mitta ja viittaa vyyhtimateriaalin hankkien määrään (840 jaardia tai 770 m), jotka painavat 1 lb. Esimerkiksi 50 lankaa (42 000 yd tai 38 500 m) tai 50 wt:n lanka (Ne 50) painaa 1 paunaa. Tässä järjestelmässä mitä suurempi luku, sitä hienompi lanka.


Miksi käyttäisit kierteitä 50wt yli 40wt?

Aurifilin 50wt:n lanka on ohuempi kuin niiden 40wt, joten se on ihanteellinen pistämiseen. Tämä ohuus tarjoaa tasaisemmat ja tarkemmat saumat, mikä johtaa todella ammattimaiseen lopputuotteeseen. Tikauksen suhteen 50wt on fantastinen valinta, koska se uppoaa kankaisiin ja luo täydellisen tarkkuuden ilman, että se on ylivoimainen, jolloin piecingistä voi tulla esityksen tähti!

Mikä on paras paino tikkaukseen?

Paras tikkauspaino riippuu todellakin siitä, minkä tyyppistä tikkausta haluat saavuttaa: 80 wt mahdollistaa erittäin hienot yksityiskohdat; 50wt tarjoaa kauniin hienovaraisen vaikutelman, joka antaa palasten loistaa; 40wt tarjoaa paremman ompeleen tarkkuuden, mutta silti korostaa leikkausta; 28wt koneella antaa ompelellesi loistaa rohkeilla tuloksilla ja käsin luo kauniin tekstuurin; 12wt on isoommelkäsitikkauksen suosikkimme.

Mikä on paras paino paloitteluun?

Aurifilin 50wt:n lanka on ihanteellinen paino puistamiseen, koska se johtaa litteisiin, ei-bulkkisaumoihin. Se on hieno, vahva lanka, joka käytännössä katoaa.

Lisää usein kysyttyjä kysymyksiä on osoitteessa Aurifil.
Saatat myös pitää:

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


You may also like

Näytä kaikki
Example blog post
Example blog post
Example blog post